radyobir
radyobir

Sonunda yüzü güldü...

Pop müziğinin başarılı ismi Deniz Seki'nin erkek kardeşi Serkan Seki, Mehtap Etyemez ile dünya evine girdi. Yapılan düğün merasiminde duygularını dile getiren Deniz Seki, göz yaşlarına da hakim olamadı.

07 Kasım 2017 02:35 | Kategori: Magazin

Deniz Seki’nin erkek kardeşi Serkan Seki, Mehtep Etyemez ile Kozyatağı Hilton Otel’de yapılan düğünle dünya evine girdi. Esprileriyle gelen konukları kahkahaya boğan Serkan Seki, ablası Deniz Seki’ye de duygu dolu anlar yaşattı. Nikah kıyılırken göz yaşlarına hakim olamayan Deniz Seki, yaşadığı zor günleri de bu düğünle hafifletti. 
 
Düğün öncesi kameralar karısına geçen Deniz Seki, "İnşallah çok mutlu olurlar, ben onlardan daha çok heyecanlıyım. O benim elimde büyüdü. Ben Serkan’ın küçük annesiyim” diyerek söze başladı. Kardeşine tavsiyeler de verdiğinden bahseden Seki, "Her şeyin başı sevgi. Bu dünya sevgiyle dönüyor. Serkan’a ve Mehtap'a verdiğim tek tavsiye de sen haklısın demeleri. Birbirlerini her zaman dinlemeleri ve evet sen haklısın demeleri oldu” dedi.

Yaşadığı zor günlerin ardından hala olma heyacanını bir kez yaşadığını da vurgulayan Seki, "İşallah bir kez daha yaşarım bu duyguyu. Anne olmayı da istiyorum. Allah nasip eder ya da etmez ama çok istiyorum. Hala olmak da çok kutsal bir duygu, aynen annelik gibi” diyerek kardeşine çocuk yapma tavsiyesi verdiğinden bahsetti. 
 
Deniz Seki, "Şimdi benim nikahımın olmasını bekliyordunuz ama olmadı nasip değilmiş. Faruk benim kıymetlim. Biliyorum ben de onun için öyleyim ama olmadı. Siz bilmiyorsunuz ama biz 30 defa ayrılıp barışmışızdır ama bu sefer olmadı. Faruk beyde gereksiz bir açıklama yapmış canı sağolsun. Ona olan vefa borcumu hiçbir zaman ödeyemem” diyerek eski nişanlısı Faruk Salman’a sitemde bulundu. 
 
Sanatçı gelecekle ilgili planlarından da şöyle bahsetti:

"Küçücük alanda yaşadığım o kadar zor günler oldu ki anlatamam. Bu insanı çok yıpratıyor. Dışardan gülüyorsunuz ama içinizi pas tutuyor. Ümre ziyeretine de o yüzden gittim, arınmam gerekiyordu. Cezaevinde de bir çok iç acıcı hikaye dinledim. Yakın zamanda kadın hikayelerinin içinde olduğu bir kitap çıkarmak istiyorum. Onlar benim omzuma baş koydular kalbime dokundular, bir çoğuda haksız yere acı çekmiş insanlar. O yüzden kadın hikayelerini kitaplaştıracağım” dedi.

Düğüne ailenin ve yakın dostların yanı sıra Emel Müftüoğlu, Gülşah Saraç, Sarp Akkaya ve eşi Sinem Yalçınkaya Akkaya gibi ünlüler de katıldı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI