radyobir
radyobir

Sonunu getiremedik

Eurobasket 2017'de D Grubu'nun ilk maçında Milli Takımımız, Rusya'ya 76-73 kaybetti.

02 Eylül 2017 10:10 | Kategori:

Karşılaşmaya etkili bir başlangıç yapamayan Milli Takım, ilk çeyrekte 6 top kaybı yaptı. Shved ile etkili olan Rusya, ikinci çeyreğe 20-15 önde girdi. Kenan Sipahi, Semih Erden ve Sertaç Şanlı'nın erken faul problemine girmesi Rusya'nın oyunu kontrol etmesine neden oldu ve rakip takım farkı çift hanelere çıkarmayı başardı. Buna karşın Milliler, Cedi Osman önderliğinde farkı 3 sayıya kadar indirse de öne geçemedi. Rusya devre arasına 36-33 üstünlükle gitti.

Üçüncü çeyreğin başında zorlanan Rusya karşısında üstünlüğünü kurmaya başlayan 12 Dev Adam, son çeyrekte zaman zaman öne geçmeyi başardı. Ancak son bölümlerde fırsatları değerlendiremeyen Milliler, karşılaşmayı 76-73 kaybetti.

Rusya'da Alexey Shved, 22 sayı ve 4 asistle takımının en etkili ismi oldu. Maçın en skorer ismi Cedi Osman'ın 28 sayı, 7 ribaund, 7 top çalma ve 4 asistlik performansı, Milli Takım'ın galibiyeti için yeterli olmadı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI