radyobir
radyobir

Sosa idmana katıldı!..

Beşiktaş'ta geçen sezon yaşanan şampiyonluğun ardından maaşına zam isteyen ve bu yüzden mazerete bildirmeden yeni sezon hazırlıklarına katılmayan Sosa bugün takımla birlikte idmanlara katıldı.

14 Temmuz 2016 18:52 | Kategori:

Türkiye'deki terör olaylarını bahane eden ve Milan'a gitmek isteyen Jose Sosa'ya taviz vermeyen Beşiktaş Yönetimi, Arjantinli oyuncunun antrenmana katılmasını sağladı.

Başkan Fikret Orman dün sert açıklamalar yaparak, Sosa'yı Ukrayna'dan savaşın merkezinden alıp geldiklerini ve şimdi Milan'a gitmek için terörü bahane etmesinin kabul edilemez bir durum olduğunu söylemişti. Başkan Fikret Orman ''Kimse benim zekamla oynayamaz, bedelini çok ağır ödetirim'' diye konuşmuştu.

Edinilen bilgiye göre Sosa, dün gece Başkan Fikret Orman ile görüştü ve krizi sona erdiren anlaşma sağlandı. Beşiktaşlı Yöneticiler de Sosa'nın takımda kaldığını söyledi.

Ayrıca Şenol Güneş'in antrenman öncesinde tesislerde tüm takıma bir konuşma yaptığı ve yeni transfere hitap edercesine Sosa'ya "Aramıza hoşgeldin" dediği belirtilirken, Arjantinli oyuncuyu takım arkadaşları alkışlarla karşıladı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI