radyobir
radyobir

Sosyal mesafe korunarak doğumgünü partisi

New Jersey eyaletinde, yeni tip koronavirüs tedbirleri altında gerçekleşen doğum günü sürprizi ilginç görüntülerin yaşanmasına sebep oldu. Michael Calogeras'ın 2. yaş günü kutlaması için arabalarla sokağı dolduran aile yakınları ve kuzenleri, ailenin bahçesinin girişinde kısa bir kutlama gerçekleştirdi

24 Nisan 2020 05:33 | Kategori: Dünya

ABD'nin New Jersey eyaletinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uygun gerçekleşen doğum günü kutlaması ilginç görüntülere sahne oldu.

New Jersey'nin Ridgefield kentinde yaşayan Stelios ve Eva Calogeras çiftinin 2 yaşındaki oğulları Michael'ın doğum gününü kutlamak isteyen akrabalar, koronavirüs salgınına rağmen engel tanımadı.



Arabaları ile Calogeras ailesinin evinin sokağında toplanan akrabalar ve arkadaş grubu, korna çalarak ve doğum günü balonları ile sürpriz bir kutlama gerçekleştirdi.



Virüs salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarını çiğnemek istemeyen kalabalık, bahçe girişinde bir süre eğlenirken, evlerinin kapısına kadar çıkan küçük Michael'ın ailesinin, bu sürpriz kutlamadan duydukları memnuniyet yüzlerine yansıdı.



Küçük Michael'a uzaktan öpücük ve sevgilerini gönderen akrabaları, hediyelerini bırakarak kısa sürede evlerine döndü.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI