radyobir
radyobir

Sosyete Böbrek Vakfı için buluştu

Soma Maden Faciası sonrasında Türk Böbrek Vakfı tarafından gerçekleştirilen etkinlikle toplanan şartlı bağışlar ve diğer bağışçıların destekleri ile temelleri atılan "TBV Soma Anaokulu"nun yapımı tamamlandı. 21 Nisan'da açılışı gerçekleştirilecek okulun eksik kalan iç tefriş ve ekipman ihtiyaçları için önceki gün bir yardım daveti düzenlendi.

19 Nisan 2017 13:50 | Kategori: Magazin

Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk ve TBV Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ermiş ev sahipliğinde,  İstinyePark Zuma Restaurant’da  gerçekleştirilen davete, aralarında  Feryal Gülman, Selda Topal, Banu Zorlu, Ecem Kırmızıtaş, Züleyha Özgül, Elif İnci Aras, Meral Yazıcı, Meltem Demir, Zeynep Toker, Sinem Nefesoğlu, Nilgün Çolak, Petek Ertüre, Ebru Kip ve Zeynep Kasımlıoğlu’nun da  yer aldığı çok sayıda isim katıldı.

 Gül Ergi’nin desteği ile organize edilen davette toplanan yardımlarla madenci ailelerin yaşadığı mahallede yapılan okula kütüphane kurularak, bilgisayar ve oyun salonu için malzeme alınacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI