radyobir
radyobir

Soyunma odası karıştı...

Akhisar yenilgisi sonrası Fenerbahçe'nin soyunma odasında tansiyonun bir hayli yükseldiği öğrenildi. Birbirine bağırıp çağıranların olduğu belirtilirken, karşılıklı suçlamalar da yaşandığı ileri sürüldü.

06 Mart 2018 06:27 | Kategori:

Tartışmaların uzağındaki bir grup futbolcu ise öz eleştiri yapmayı tercih etti. Bu futbolcular, yenilgiye kılıf aranmaması gerektiğini savunurlarken, tek suçlunun kendileri olduğunu belirttiler. İşte o konuşmalar:

"Biz Fenerbahçe forması giymeye layık görülmüş futbolcularız. Ancak bunun değerini bilmiyoruz. Mücadele ediyoruz, son ana kadar savaşıyoruz ama olmuyor. Bunun nedenini şanssız gollere, girmeyen toplara bağlayamayız. Bir yerlerde hata yaptığımız kesin."

HOCAYI ATEŞE ATTIK

Belki de konsantrasyon eksikliği yaşıyoruz ya da maçlara mental olarak yeterince hazırlanamıyoruz. Ne olursa olsun, biz Akhisar'dan 3 yiyecek takım değiliz. Bu utanılacak bir durum. Aykut hocayı yine ateşin içine attık. Taraftara da yazık, yönetime de yazık. Bu camia bunları hak etmiyor. Ayağımızı önce denk almalıyız, başka çaremiz yok."

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI