radyobir
radyobir

Sözleşmesindeki ilginç madde

Pazar günü oynanan Atletico Madrid karşılaşmasında oyuna 74. dakikada dahil olan ve rakip fileleri 82 ve 90. dakikalarda havalandırarak takımına 3 puanı kazandıran Enes'in sözleşmesindeki ilginç madde ortaya çıktı!

20 Mart 2018 12:29 | Kategori:

Villarreal'de Enes Ünal fırtınası! Atletico Madrid'i hafta sonunda attığı iki golle deviren ve takımına 3 puan kazandıran Enes Ünal, La Liga'da haftanın 11'ine seçildi. Milli yıldızın ayrıca sözleşmesindeki bir madde de dikkatleri çekti!

Pazar günü oynanan Atletico Madrid karşılaşmasında oyuna 74. dakikada dahil olan ve rakip fileleri 82 ve 90. dakikalarda havalandırarak takımına 3 puanı kazandıran Enes'in sözleşmesindeki ilginç madde ortaya çıktı!.. 

Sezon başında çok forma şansı bulamayan, kısa bir süreyi Levante'de kiralık geçirdikten sonra yeden Sarı Denizaltılar'a dönen Enes, şu sıralar en popüler futbolcu durumunda. 

Dünya devi Manchester United'dan sezon başında kadroya katılan oyuncunun Vilarreal'le sözleşmesinde Manchester City'ye geri dönme maddesi bulunduğu kaydedildi. İngiliz devi istemesi durumunda bu sezon sonunda Enes'i Vilarreal'den 32 milyon Euro karşılığında geri alabilir!

Manchester City'nin geriye alma maddesinin bu sözele özel olmadığı, bu rakamın her sezon sonunda 2 milyon Euro'luk bir artış gösterdiği de kaydedildi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI