radyobir
radyobir

Su reklamı yalan çıktı

Rol aldığı "Arif v 216" adlı film vizyona girmek üzere olan Ozan Güven önceki akşam sevgilisi Ece Gönen ve Neslihan Demir - Kamil Güler çiftiyle Etiler Kiliza adlı mekandaydı.

29 Aralık 2017 12:23 | Kategori: Magazin

Birlikte akşam yemeği yiyen çiftlerin keyifleri yerindeydi. Acun Ilıcalı’nın TV8 ekranlarında yayınlanan "O Ses Türkiye Yılbaşı" programı çekimlerine katılan Ozan Güven, mekan çıkışında muhabirlerin programla ilgili sorularına, "Çok tatlı geçti. Yıldız Tilbe’yle ‘Kış Güneşi’ şarkısını söyledim. Çok zordu. Kimse bana dönmedi” dedi.

Ozan Güven rol aldığı "Fi" adlı dizideki ‘Can Manay’ karakterinin su içme sahnelerinin dikkat çekmesi üzerine, kendisine 2 Milyon TL’lik reklam anlaşması geldiği iddialarını Ozan Güven yalanladı. Güven, "Öyle bir şey yok. Benim haberim bile yok. Ben üstüne bir bardak su içtim” şeklinde esprili yanıt verdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI