radyobir
radyobir

Süperstar coşturdu!..

Süperstar Ajda Pekkan muhteşem sahne şovları, dansçıları ve unutulmaz performansı ile önceki akşam Tuzla Marina Arena 'da sahne aldı.

22 Mayıs 2017 18:36 | Kategori: Magazin

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pekkan gece ile ilgili duygularını dile getirdi: ''Bu akşam yine muhteşem bir sahne bizleri bekliyor, sahnede Bahadır Tatlöz ile birlikte hazırladığımız yeni şarkımızı seslendireceğiz. Çok yeni bir şarkı, ben de yeni yeni adapte oluyorum. Yeni albüm çıktığı için, zaman içinde yarış yapıyoruz adeta. Ama çok güzel bir albüm yaptık, tepkiler iyi geliyor'' dedi.

Ozan Çolakoğlu ile yeni bir albüm hazırladıklarının müjdesini veren Süperstar, yaz için tatil planlarıını soran gazetecilere ''Ben tatili çok sevmiyorum, bana iyi geldiğini düşünmüyorum'' diyerek sahnenin yolunu tuttu.

Marina içinde kurulu dev sahnede yeni şarkısı "Düşman mısın? Aşık mı?"yı da Bahadır Tatlıöz ile birlikte ilk kez seslendiren Ajda Pekkan, sahnedeki muhteşem performansı ile unutulmaz bir geceye imza attı. Yeni şarkısı izleyenler tarafından çok beğenilen Ajda Pekkan aynı şarkıyı 2 kez üst üste söyledi.

Süperstar ayrıca sahneden kolay kolay inemedi. Arenayı dolduran yaklaşık 10 bin hayranı bis üstüne bis yapması için sanatçıya tempo tuttu. Süperstar da onları kırmadı ve "Siz ne istediniz de ben yapmadım diyerek" sahnede iki şarkı daha söyledi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI