radyobir
radyobir

Süperstar'ın olaylı gecesi

Ajda Pekkan önceki gece Nişantaşın'da bir Otel'de erkek arkadaşı ile geç saatlere dek eğlendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde magazin muhabirlerinin Otel kapısında beklediklerini öğrenen Süperstar şaşırtma yaparak kendi Vip aracı dışında bir tane daha istedi.

29 Ekim 2018 02:49 | Kategori: Magazin

Pekkan kendi aracını otel kapısında bekleterek çağırdığı  diğer araç ile kaçmak istedi. Başarılı olamayan Ajda Pekkan bu sefer Otel'in garajını kullanmaya çalıştı.

Bu kez garaj kapısına gelen magazin muhabirlerine otel görevlileri sert müdahalede bulunarak görüntü alınmasını engelledi.

Görevliler daha sonra sanatçının aracını garaja soktu. Ajda Pekkan da görüntüsü alınmasını istemediği erkak arkadaşı ile araca bindi.

Süperstar bu kez de Beşiktaş'da cevirmeye takıldı. Bunun üzerine Ajda Pekkan'ı kendisini izleyen habercileri polislere şikayet etti ve onlar da muhabirlerin bulunduğu aracı durdurarak tekibe engel oldu.

Ajda Pekkan daha sonra Arnavutköy'de bulunan kız kardeşi Semiramis Pekkan'ın evine giderek orda kalmayı tercih etti.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI