radyobir
radyobir

Süperstar'dan büyük sürpriz

Süperstar, Ajda Pekkan, önceki gece kendisiyle ilgili merak edilenleri açıkladı. Yeni reklam filminin müziklerini yapmak için stüdyoya giren Pekkan yeni yıl için de sürprizlerinin olduğunu söyledi.

08 Ocak 2018 02:07 | Kategori: Magazin

Ajda Pekkan, önceki gün Volga Tamöz’ün stüdyosundan çıkarken görüntülendi. Yeni reklam filmi için cingıl çalışması yaptığını söyleyen Pekkan, bir de sürprizden bahsetti.

Yeni yılda birçok proje gerçekleştireceğini söyleyen Süperstar, modaya de el atacağını açıkladı. Bu ay içinde basın toplantısı yaparak duyuracağını söyleyen sanatçı, daha fazla detay vererek sürprizi kaçırmak istemediğin söyledi.

Son zamanlarda müzik camiasındaki gelişmelere de değinen Pekkan, biten küslüklerin kendisini de çok mutlu ettiğinden bahsetti. Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu’nun barışmasına "Sezen de Yıldız da benim çok iyi dostlarım, beni çok mutlu etti ikisinin barışması. Çok sevindim” dedi.

Bunun dışından yeni albümü için çalışmaların hızla devam ettiğinden bahseden Süperstar, "Birçok düet yapılıyor. Belki bir sürpriz de ben yaparım bir düette benden gelir” diyerek albümü hakkında tüyolar verdi.

Tarkan ve Bülent Ersoy’un düeti sorulduğunda "Belli olmaz benzde belki Tarken, belki Sezen ya da belki Yıldız’la olur. Sürprizi kaçırmayalım” dedi.

Yoğun geçen günleri için de konuşan Pekkan, yılbaşını evde geçirdiğini açıkladı. "Sahneye çıkmayı canım istemedi” diyen Süperstar, "İşlerim çok yoğun ve spor yapmaya fırsat bulamıyorum. Bu benim canımı çok fazla sıkıyor” dedi.

Yemek yapmayı da sevdiğinden bahseden Ajda Pekkan, "Ben tam bir gurmeyim, yemeyi de yapmayı da çok seviyorum” diyerek arabasına yöneldi.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI