radyobir
radyobir

Sürpriz buluşma...

Acun Ilıcalı, yapımcı Muzaffer Yıldırım ve oyuncu Barış Arduç ile buluştu.

23 Kasım 2017 02:13 | Kategori: Magazin

Medya patronu Acun Ilıcalı ve eşi Şeyma Subaşı, önceki akşam İstanbul turu yaparken görüntülendi. İlk olarak Etilerdeki bir mekanda waffle yiyen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, daha sonra Bebek Baylan’da ‘Mutluluk Zamanı’ filminin yapımcısı Muzaffer Yıldırım ve başrol oyuncusu Barış Arduç ile bir araya geldi. Bu sürpriz buluşmanın detayları bilinmezken Acun Ilıcalı ve Muzaffer Yıldırım’ın ‘Mutluluk Zamanı’ filminin Ilıca’nın kanalı TV8‘e satılması konuşunda konuştuğu iddia edildi. Bir süre mekanda görüşme yapan ekip, hep birlikte mekanı terk edip kapıda vedalaştı.

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Barış Arduç, ‘Mutluluk Zamanı’ filminin beklentileri karşılayamadığı yönde çıkan haberlerin sorulması üzerine "Beklentiler daha yüksek olduğu için insanlar bu şekilde yorum yapabilir. Hayatın içinde her şey var. Her şey istediğimiz gibi olmaz. İzleyen bütün arkadaşlarımız, kardeşlerimiz beğendiklerini söylüyor. Bizim için de önemli olan bu. Şuan keyfimiz gayet yerinde” diye konuştu.

"Güpse'nin Her Halini Seviyorum”

Barış Arduç, ‘Deliha 2’ filminin çekimleri nedeniyle Köyçeğiz’de bulunan sevgilisi Güpse Özay’ın film için 23 kilo almasının hatırlatılması üzerine "İlk defa olan bir şey değil. Her projesinde kilo alıp veriyor. Bu da ona olan saygımı arttırıyor. Güpse’nin her halini seviyorum” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI