radyobir
radyobir

Sürpriz değişiklik

"Her Şey Aşktan" filminde başrolü paylaşan Hande Doğandemir ve Şükrü Özyıldız'ın yeni dizi projesinde, sürpriz bir gelişme yaşandı. Yapımcı şirket, Doğandemir yerine Aslı Enver'le görüşmeye başladı.

23 Kasım 2015 06:02 | Kategori: Medya

Özcan Deniz’in yapımcılığını üstlendiği "Her Şey Aşktan”da başrolü paylaşan Şükrü Özyıldız ile Hande Doğandemir, yeni işbirliği için gün sayıyordu. İkili, Endemol Shine Türkiye’nin yeni işinde de başrolde olacaktı. Ancak sürpriz bir gelişmeyle Doğandemir kadro dışı kaldı. Yapım şirketi, onun yerine Aslı Enver’le görüşmeye başladı.

Yapımcılar istemedi

Yapımcıların "Kara Kış” dizisinin filmin devamı gibi görülmesinden çekindiği için bu değişikliğe gittiği konuşuluyor. Murat Onbul’un yöneteceği, senaryosunu Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu’nun yazdığı dizinin çekimleri yakında başlayacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI