radyobir
radyobir

Suzan Kardeş'ten mini etekli Beonce pozu

Balkanların sevilen sanatçısı Suzan Kardeş, 2-18 Kasım'da bu sene üçüncüsü düzenlenen İstanbul Komedi Festivali'nin finalini muhteşem bir şovla gerçekleştirdi.

23 Kasım 2018 02:00 | Kategori: Magazin

Yaklaşık iki saat boyunca BKM Mutfak Uniq Sahnesi'nde katılımcıları birçok türden şarkı ile buluşturan ve müziğe doyuran sanatçı, yaptığı espriler ile de festivalin son programında izleyicileri gülme krizine soktu. 

Suzan Kardeş'ten Beyonce pozu!

İstanbul Komedi Festivali'nin finalini özel olarak hazırladığı performansı ile unutulmaz anlar yaşatan Suzan Kardeş, gecenin sonunda  Wow dans grubu ile  birlikte  sahneye çıkarak  mini etek ve uzun çizmeleri ile  dans edip şarkı söyledi , sempatik hareketleriyle izleyicilere Beyonce pozu verdi. 



Sahnede Birce Akalay sürprizi!

Suzan Kardeş'i izlemeye gelenler arasında; oyuncu Birce Akalay, BKM ekibi, 7 Kocalı Hürmüz oyuncuları, Suzan Kardeş'in kızı Begüm Kardeş, kızkardeşi Neriman Kardeş, Yasemin Şefik, yapımcı ve yönetmen dostları, komedi festivali boyunca performans sergileyen tüm oyuncular geceye renk kattılar. Eğlenceli şarkılarıyla herkesi ayağa kaldıran Suzan Kardeş, sahneye Birce Akalay'ı davet ederek kendisine övgü dolu sözlerde bulundu. Birce Akalay ve Suzan Kardeş Yalnız Kullar şarkısını birlikte söylediler. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI