radyobir
radyobir

Tacize uğradı karakolluk oldu!..

Ekranların başarılı oyuncusu Can Yaman, önceki gece Bebek Lucca adlı mekanda eğlendi.

26 Ocak 2018 02:15 | Kategori: Magazin

Can Yaman gece yarısı kendisiyle sohbet etmek için ısrar eden bir bayanın taciziyle karşılaştı. Bu durumdan biraz rahatsız olan başarılı oyuncu, bayanların ısrarlı davranışlarına karşılık vermeyince olanlar oldu.

Bu duruma sinirlenen bir bayan, Can Yaman'ın elindeki kahve föin canına sarıldı. Bu durum karşısında ani bir refleksle olarak bardağını çeken Yaman, kırmasına neden oldu. Kırılan bardak sinirlerine hakim olamayan kimliği belirsiz kadının elini kesti.

Eli kan içinde kalan kadın, öfkesinden çılgına döndü ve hemen telefona sarılarak polisi aradı. 

Öfkelenen kadın şikayetçi oldu

Kadının şikayetçi olması üzerine, Can Yaman polis eşliğinde karakola götürüldü. Hemen avukatını bulunduğu karakola çağıran Yaman, polis memurlarına ifade verdi. İfade verdikten sonra karakoldan sabaha karşı ayrılan oyuncu, "Bunlar konuşulacak şeyler değil, kavga olmadı" diyerek oradan ayrıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI