radyobir
radyobir

Taksici, tartıştığı vatandaşı bıçakladı

İstanbul Şişli'de yolun karşısına geçmeye çalışan bir vatandaş ile taksi sürücüsü arasında yol verme kavgası çıktı. Çıkan kavgada taksici tartıştığı vatandaşı kolundan bıçakladı.

24 Nisan 2018 13:23 | Güncelleme :24 Nisan 2018 13:25 | Kategori:

Olay Halasgargazi caddesi, Şişli Camii trafik ışıklarında sabah saatlerinde yaşandı. İddiaya göre taksi sürücüsü ile yolun karşısına geçmeye çalışan Zeki Polat arasında yol verme tartışması çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taksi sürücüsü, Polat'a bıçakla saldırdı.

Aldığı bıçak darbesiyle sağ kolundan yaralanan Polat, "Karşıdan karşıya geçiyordum. Trafik zaten yoğundu. Bana 'ne yapıyorsun?' dedi. Ben de 'karşıya geçiyorum' dedim. Sonra küfür etti. Ben de yanına giderek 'Neden küfür ediyorsun' dedim. Tekrar küfür edince ben de yumruk attım. Sonra bana bıçakla saldırarak kolumdan yaraladı" dedi.

Polat polis aracıyla Hamidiye Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken, taksi sürücüsü gözaltına alındı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI