radyobir
radyobir

Talisca kararını verdi...

Portekiz kulübünün "30 milyon euroya alıcısı var. Satıp size de pay verelim. Talisca'yı bırakın" önerisine Beşiktaş karşı çıktı. Talisca da, "Benim yaşım 23. Ne işim var Çin'de. Beşiktaş'ta kalmak istiyorum" çıkışıyla noktayı koydu.

24 Ocak 2018 13:07 | Kategori:

Antalyaspor maçında attığı 2 golle bir kez daha göz kamaştıran Talisca’ya, Çin’den 30 milyon euroluk teklif geldiği haberleri dün Portekiz basınında geniş yer buldu. İddiaya göre Changchun Yatai’nin bu teklifini değerlendirmek isteyen Benfica da öneriyi Beşiktaş’a iletti.

Beşiktaş bu transferi kabul ederse şimdiye kadar ödediği 5 milyon euro kiralama bedelini geri alacaktı. Benfica ayrıca satıştan Siyah-Beyazlı kulübe bir miktar da pay vermeyi önerdi. Buna karşılık Talisca, Siyah-Beyazlı takımdan ayrılıp, Çin’e gidecekti. Siyah-Beyazlı yönetim de teklifi Talisca’ya ve menajerine bildirdi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI