radyobir
radyobir

Tanıtıma ünlü akını

Sevilen şarkıcı Deha Bilimlier'in yeni single çalışması "Tanrım'ın lansmanı önceki akşam Nişantaşı Dutluk'da yapıldı. Aranjesini Mustafa Ceceli'nin yaptığı şarkının tanıtım gecesine Özlem Yıldız, Volkan Babacan, Bekir İrtegün, Özgün, Nazan Şoray, ve Altay gibi tanınmış simalar katıldı.

12 Nisan 2017 14:37 | Kategori: Magazin

Gecede single çalışması 'Tanrım"ı canlı seslendiren Deha, büyük alkış aldı. Renkli geçen gece sonu Deha, gelen tüm ünlü misafirlerini sahne çağırarak hep birlikte şarkısını bir kez daha seslendirdi. 

Şarkı tam 12'den vurdu 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bilimlier, "Her yeni şarkıda olduğu gibi bı şarkıda heyacanı var . Ama  bu şarkıda daha çok heyacan var. Çünkü geri dönüş aldığım şarkılarım arasında en çok geri dönüş aldığım şarkı. Zaten seviliyordu bu şarkı, bu şarkının da böyle bir versiyona ihtiyacı vardı. Radyoların çalabileceği klibinin döneceği bir versiyona ihtiyacı vardı. Bu şarkı tam 12'den vurdu diyebilirim" dedi. 

Sosyal medya üzerinden çok güzel  tepkiler aldığından bahseden Deha, " Sosyal medyada telefonum hiç susmuyor. Şarkıyı dinleyenler çok güzel yorumlar ile bana ifade ediyorlar. Çok mutluyum çok keyifli şarkı. Çokta hızlı gidiyor diyebilirim" dedi. 



Mustafa'da sıfır kapris

Şarkıcının yapılış aşamasından bahseden Deha, " Şarkıyı Mustafa Ceceli yaptı. Aşamamız çok güzel oldu. Mustafa Ceceli ile evimiz ve okuduğumuz stüdyo çok yakındı. Benim için çok büyük avantaj oldu. Şarkı okumalarımda olsun. Yakınca gittim geldim mis gibi okuduk. Mustafa Çok iyi enerjisi mükemmel  bu kapris yok. Şarkıları nasıl istiyorsan öyle yapıyor. Mustafa'yla çalışmak çok keyifli. Biz yine yakında bayram sonrasında üç ay sonra kendisiyle. Yine mustafa Ceceli aranjesi ile bir single daha çıkaracağız" diyerek hayranlarına şimdiden müjdeyi verdi. Niye albüm değilde single çıkardığı açıklayan şarkıcı, " Albüm çabuk tükeniyor artık. Tüketim dünyasındayız. hemen albümü dinleyip atıyorlar. Zaman manevi ve maddi açıdan kolay işler değil bunlar. Single çok mantıklı. Şarkı yap gönder dinlensin. Tabiki her singlede yeni bir tanıtım. Yeni bir PR yapılması gerekiyor. Buda işin zor tarafı ama keyifli oluyor " dedi. 

Hayranları teşvik etti 

Neden Tanrım şarkısına single yapıldığından bahseden Deha, " Ben bu şarkıyı sahnede söylemeye başlamıştım. Benim sesimden çok tutuldu ben de bu şarkı. Ama ben şarkıyı hiç single veya albümde düşünmemiştim. Sonra bu şarkıcının bir kaç versiyonunu dinledim. İçim sinen bir versiyonunu dinlemedim. Çok iyi yapan biri olsaydı. Ben bu şarkının üzerine gitmezdim. Radyolar çalmıyordu. Klibi yok şarkının. Bir çok platformda çalmıyordu. Çalacağını düşündüm. Bestecisini aradım biraz zorladı beni. çok isteyen varmış şarkıyı. Sonunda biz aldık. Çokta yakıştı bana öyle düşünüyorum.  İnsanlar çok beğendiler. Aslında şu var insanlar bana hep şunu söylediler sahnede çok iyisin ama sahnedeki Deha'yı albümlere taşıyamadın. Daha iyi taşıman lazım. Biz bu şarkıda ve bundan sonra şarkılarda sahnedeki Deha'yı albümlere taşıyoruz" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI