radyobir
radyobir

Tansiyonu çıkan yaşlı kadın kepçeyle kurtarıldı

Ordu'da evinde rahatsızlanan kadın, yolun kardan kapanması nedeniyle ambulansa iş makinesinin kepçesinde taşındı.

08 Aralık 2016 06:03 | Kategori: Yaşam

Ordu'da evinde rahatsızlanan kadın, kardan kapanan yolda iş makinesinin kepçesinde taşınarak ambulansa ulaştırıldı.

Ulubey ilçesine bağlı Pamuk Mahallesi'nde yaşayan 70 yaşındaki Hasibe Melek, evinde tansiyonu çıkması sonucu rahatsızlandı. 

Mahalle yolunun kardan kapanması nedeniyle Melek'i hastaneye götüremeyen yakınları, durumu Ulubey Belediyesi'ne bildirdi. Bir süre sonra belediyeye ait iş makinesiyle evin önüne giden ekipler, Hasibe Melek'i aracın kepçesine konulan yastık ve battaniyenin üzerine yatırdı.

Kepçeyle yaklaşık 2 kilometre taşınan Hasibe Melek, daha sonra ilçe merkezinde bekleyen ambulanstaki sağlık ekiplerine teslim edildi. 

Melek, Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, ilçelerinde kar kalınlığının yer yer 40-50 santimetreye ulaştığını belirterek, "Pamuk Mahallemizde böyle bir vakanın olduğunu öğrenir öğrenmez ekiplerimizi seferber ettik. Çok şükür Hasibe teyzemizi kısa sürede evinden alarak ambulansa ulaştırdık. Kendisinin sağlık durumu gayet iyi." dedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI