radyobir
radyobir

Taraftar derbide onu istiyor!..

Sarı lacivertli taraftarları ve camiayı Galatasaray derbisi heyecanı sardı. Fenerbahçe taraftarı ise Aykut Kocaman'ın şans vermeyeceği o ismi ilk 11'de görmek istiyor...

19 Ekim 2017 13:20 | Kategori:

Galatasaray derbileri Fenerbahçe için her zaman özel olmuş ve büyük önem arzetmiştir... Yine pazar akşamı tüm Türkiye'nin kilitleneceği bir derbi oynanacak. Fenerbahçe bu kez Galatasaray'a konuk olacak... Şampiyonluk mücadelesinde varolmak için kazanmak zorunda... Ve, Fenerbahçe taraftarı derbide öyle bir yüzü ilk 11'de görmek istiyor ki, bu konuda Aykut Kocaman ile aynı fikirde değil.

Fenerbahçe taraftarı Galatasaray'a karşı her zaman daha motive olan, daha hırslı mücadele eden Volkan Demirel'i kalede görmek istiyor... Aykut Kocaman'ın şu an son kararı maç saati değişme ihtimali az olsa da Kameni... Ancak, Fenerbahçe taraftarı aynı görüşte değil.

Galatasaray tribünleriyle yıldızı hiç bir zaman barışmayan ve milli takım forması altında dahi Türk Telekom Stadı'nda ağır protestolara maruz kalan Volkan Demirel'in oynaması halinde daha fazla maça avantajlı şekilde çıkacaklarına inanan Fenerbahçe taraftarları, emektar file bekçisine güveniyor.

Volkan Demirel ise bu sezon kaleyi Kameni'ye kaptırmış durumda. Kamerunlu file bekçisi Beşiktaş derbisinden sonra Galatasaray karşısında da kaleyi koruyacak. Ancak, Fenerbahçe taraftarının gönlü hala Volkan Demirel'den yana ve Galatasaray derbisinde onu Mehmet Topal'ın yokluğunda takımın başında görmek istiyorlar.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI