radyobir
radyobir

Tarantino ayak yalamak için 10 bin dolar ödemiş

ABD'deki bir striptiz kulübünün eski yöneticisi, ayaş fetişiyle bilinen Quentin Tarantino'yla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. Lowlife adını kullanan kişi, ünlü yönetmenin bir kadının ayaklarını yalamak için 10 bin dolar ödediğini öne sürdü.

29 Mayıs 2023 05:17 | Kategori: ABD

Get in the Car adlı podcast'in 25 Mayıs'ta yayımlanan bölümünde konuşan adam, Tarantino'nun Kaliforniya eyaletine bağlı Hollywood'daki Crazy Girls adlı kulübe ne zaman geldiğini söylemedi.

İddiaya göre VIP oda tutan Tarantino, "kulüpteki en büyük memeli ve popolu" dansçıyla içeri girdi.

Lowlife bunun ardından merak ettiği için güvenlik kamerası monitöründen odayı izlediğini aktardı:

Tarantino otururken kadın üstünü çıkarıyordu. Tarantino ayağa kalkıp kadını koltuğa fırlattı. Çizmelerini çıkarıp ayağının altını yalamaya, ayak parmaklarını emmeye başladı. 

Başarılı sinemacının yaklaşık 30 dakika boyunca striptizcinin ayağını yaladığını ileri süren Lowlife, "Kadının ayakları tıpkı şey gibiydi… Köpük banyosu yaparken ne olduğunu bilirsin? Kuru erik gibiydi. Sanırım ona 10 bin dolar verdi" dedi.

Tarantino geçmişte filmlerinde bol miktarda kadın ayağı çekimi kullanmıştı. Sadece Bir Zamanlar Hollywood'da'da filminde, hem çıplak hem de ayakkabılı 36 insan ayağı görüntüsü olduğu bildirilmişti.

Ucuz Roman'ın (Pulp Fiction) yönetmeni daha önce kadın ayaklarına yönelik "fetişi" hakkında yapılan yorumlara değinmiş ve sinematografisinde bu kadar sık yer verme kararını gerekçelendirmişti.

"Pek çok iyi yönetmenin filminde çok fazla ayak vardır" diyen yönetmen, yorumları "ciddiye almadığını" da sözlerine eklemişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI