radyobir
radyobir

Tarihi balıkçının sahibi öldürüldü

İstanbul Fatih'teki Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi Selahattin Yıldırım, dün akşam saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

21 Ekim 2016 07:10 | Güncelleme :21 Ekim 2016 19:39 | Kategori:

Fatih'te bulunan Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi Selahattin Yıldırım uğradığı silahlı saldırı sonucu dün gece hayatını kaybetmişti. Polis olaydan sonra kaçan saldırganı yakalamak için operasyonları sürdürürken, olayın detayları da ortaya çıkmaya başladı.

Cinayet Şüphelisi olarak aranan A.P'nin Selahattin Yıldırım'ın eski çalışanı olduğu tespit edildi. Şüphelinin 2011 yılında aynı işyerinde tartıştığı iş arkadaşını  da yaraladığı belirlendi. Bu nedenle işten kovulan şüphelinin o tarihten bu yana eski çalıştığı yere gelerek zaman zaman gelerek  para aldığı öğrenildi.

Olay gecesi de dükkanda yemek yiyen şüphelinin, eski patronundan para ve iş istediği olumsuz yanıt almasının ardından olay yerinden ayrıldığı belirtildi. Şüphelinin daha sonra geri dönerek Selahattin Yıldırım'a kurşun yağdırdığı ortaya çıktı.

Yetkililer şüpheli kişinin yakalanması için operasyonların aralıksız sürdürdüğünü belirttiler.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI