Tataristan'da okula saldırı
Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'daki bir okulda silahlı saldırı düzenlendi. İlk bilgilere göre 11 ölü var. Saldırının faili olduğu sanılan bir genç gözaltında.
Rusya'nın Kazan kentinde bir okula düzenlenen silahlı saldırıda 11 kişi yaşamını yitirirken, dört kişi hastaneye kaldırıldı.
Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'na dayandırılan haber RIA haber ajansında yer aldı.
Olayla ilgili bilgiler netleşmedi. Bazı Rus haber ajansları iki silahlı kişinin, bazıları ise bir kişinin olaya karıştığını bildirdi.
RIA, bir silahlı kişinin gözaltına alındığını ve okulda bir patlama duyulduğunu bildirdi. Saldırının nedeni henüz belli değil.
Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
İlgili Haberler
- Kiev'e İHA saldırılarının düzenlendiği bildirildi
- Ukrayna: Rusya'ya karşı saldırı başlatmaya hazırız
- Rusya Kiev'e hava saldırısı düzenledi
- Nijerya'da, ABD büyükelçiliği çalışanlarına saldırı, 4 ölü
- Rus güçleri Kiev'e yönelik İHA ve füze saldırısı düzenledi
- ABD'deki silahlı saldırıda 3 kişi öldü
- KyoAni saldırısının şüphelisi, eylülde hakim karşısına çıkacak
- Guterres, İsrail'in sivilleri hedef alan saldırısını kınadı
- İsrail'in SİHA saldırısında 3 kişi hayatını kaybetti
- "Cerbe Adası'ndaki saldırı ülkenin turizmini hedef aldı"