radyobir
radyobir

Tatil sonrası kilolara veda edin

Tatilde yediklerine dikkat edememiş, sağlıksız besinleri biraz fazla kaçırmış olanlar için Selahattin Dönmez MAG okurları için diyet önerilerinde bulundu.

13 Eylül 2017 11:43 | Kategori: Sağlık

Uygulaması kolay olan tatil sonrası diyeti ile fazla kilolarından kurtulmak isteyenler için öneride bulunan Selahattin Dönmez, "Tatil gibi insanın kendini özgür hissettiği anlarda maalesef yüksek kalori besinlere dur demesi de kolay olmuyor. Peki, kilo almamak için ne yapmalıyız? Belki de en önemli soru bu diyebilirim. Ancak tatilde sağlıklı yaşam kurallarını kontrol edemeyip kısa sürede çok hızlı yağlandıysak, nasıl bu kilolardan kurtulacağımız konusunda sizlere eşsiz beslenme önerileri vermek isterim” dedi. Tatil sonrası kilolara veda diyeti ile 1 haftada 4 kiloya kadar zayıflanabileceğinin müjdesini veren Dönmez, bu diyetin en önemli özelliğinin kısa sürede vücuttaki yağları eritecek düzeyde protein, antioksidan ve kalori içerdiğini söyledi. Kısa sürede alınan kiloların kısa sürede verilmesinde sağlık açısından hiçbir zararın olmadığının altını çizen Dönmez, besinleri ve dikkat edilmesi gereken kuralları MAG Eylül sayısında anlattı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI