radyobir
radyobir

Tecavüz edip ölüme terkettiler!..

İngiltere'nin Leeds kentinde polis, geçen hafta işlek bir cadde üzerindeki bir otobüs durağında 18 yaşındaki bir genç kıza saldırıp tecavüz eden adamın robot resmini ve korkunç saldırının güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerini yayınladı.

14 Mart 2015 11:59 | Kategori: Dünya

Videoda saldırganın saat 22.45 sularında otobüs bekleyen genç kızı yakalayıp sürükleyerek otobüs durağının hemen arkasındaki çimenlik alana götürdüğü ve burada kafasına iri bir taşla vurarak etkisiz hale getirdiği görüldü.

Yetkililer 20’li yaşlarında ve Pakistan ya da Ortadoğu asıllı biri olduğu sanılan saldırganın tecavüz ettiği kızı yol kenarında ölüme terk edip kayıplara karıştığını belirtti.

Tecavüzcünün yeni bir saldırı gerçekleştirebileceğinden endişe duan Leeds polisi, olayla ilgili bilgi sahibi olan herkesin en kısa zamanda kendileri ile iletişime geçmesini istedi.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI