radyobir
radyobir

Tehlikeli tırmanış!..

Bursa'da, seyyar pilavcı İlker B. ile Suriyeli bir grup arasında 'yan bakma' tartışması çıktı. Tartışma Suriyelilerin İlker B'ye saldırmasıyla kavgaya dönüştü. Olayda 3 kişi yaralandı.

06 Haziran 2016 07:09 | Kategori:

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde, Suriyeli grup ile mahalle sakinleri arasında 'yan bakma' yüzünden çıkan tartışma, taşlı- sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada,2’si Suriyeli, 3 kişi yaralandı.Mahallede olayların büyümemesi için polis ekipleri bir süre önlem almayı sürdürdü.

Olay, merkez Osmangazi İlçesi Zafer Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre mahalle sakinlerinden İlker B., seyyar pilav arabasıyla evine doğru ilerlerken, aynı mahallede oturan bir grup Suriyeli ile karşılaştı. Suriyeliler'le, onlara 'yan baktığı' iddia edilen İlker B. arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce, İlker B., Suriyeliler'in saldırısına uğradı. Sesleri duyarak sokağa gelen İlker B.’nin arkadaşlarıyla, Suriyeliler arasında taşlı- sopalı kavga çıktı. Kavgada, Suriye uyrukluKamil M. (45), Muhammed S. (24) ileİlker B. (25) yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Mahalle sakinleri, Suriyeliler'in kaldığı evin önünde toplanmaya başlayınca olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, Suriyeliler'in yaşadığı evin önünde güvenlik önlemi aldı.

Suriyeliler'in huzuru bozduğu öne süren mahalle sakinleri, "Arkadaşımız pilav arabasıyla evine gelirken, 'Yan baktın' diyerek saldırıyorlar. Biz bu mahallede onların hiçbirini istemiyoruz. Bu yaşanan kaçıncı olay, bu tür olayların sonu kesilmeyecek" diye konuştu.

Polisin ikna ettiği öfkeli kalabalık, daha sonra Suriyeliler'in yaşadığı evin önünden ayrıldı. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI