radyobir
radyobir

Tek dokunuşla kusursuz ütüleme

Siemens'in iQ500 ve iQ700 ütüleri, hayatı kolaylaştıran teknoloji ve fonksiyonlar ile ütü yapmayı zahmet olmaktan çıkarıyor. Kumaşların türü ister ipek olsun, isterse pamuk, sentetik veya keten, Siemens'in iQ500 serisi TB60XTRM, iQ700 serisi TSI803210 ve TSI802810 modelleri, allTextile programı sayesinde tüm kumaşları, ısı ve buhar ayarını dert etmeden kolaylıkla ütülüyor.

26 Şubat 2018 12:07 | Kategori: Bilim ve Teknoloji

Geleceğin teknolojisini evlere getiren Siemens Ev Aletleri’nin iQ700 ve iQ500 serisi yeni nesil buhar motorlu ve buharlı ütü modelleri; buhar sistemi ve mükemmel kayganlık sağlayan tabanları ile kırışık giysileri hayatınızdan çıkarıyor. Çamaşırlardaki kırışıkları kolayca gideren oldukça güçlü, hızlı ve kaygan tabanlı Siemens ütüler; şık tasarımı, profesyonel çizgileri ve üstün fonksiyonlarıyla da dikkat çekiyor.

Tek bir dokunuşla güvenli ütü sistemini kontrol altına alın

AllTextile özelliğine sahip Siemens TB60XTRM iQ500 extremePower, iQ700 serisi TSI803210 ve TSI802810, ısı ayarı gerektirmeden, ütüye kolayca başlamayı sağlıyor. Tüm ütülenebilir kumaşların önceden sınıflandırılmasına gerek olmadan; mükemmel ısı ve buhar kombinasyonunu otomatik olarak ayarlayan allTextile özelliği, kullanıcılara hızlı, rahat ve kusursuz ütü yapma imkanı sağlıyor.

Siemens’in iQ500 ve iQ700 ütüleri, sensorSecure özelliği sayesinde elden bırakıldığı anda kendi kendini kapatıp, tekrar ele alındığında yeniden çalışan teknolojisi ile ev kazalarının önüne geçiyor. antiShine programı ile de koyu renkli ve ısıya duyarlı hassas giysilerinizde parlama riskini önleyerek, klasik koruma yöntemlerine ihtiyacı ortadan kaldırarak rahat bir ütüleme deneyimi sunuyor.

iQ500 ve iQ700 modellerinin profesyonel temizleme fonksiyonları kireç birikimini önlüyor. Kireç temizliğine ihtiyaç olduğunda da calc’nClean zamanlayıcısı doğru zamanda kullanıcıyı haberdar ediyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI