radyobir
radyobir

Tekirdağ'da hırsızlık operasyonu

Şarköy ilçesinden tarım aletleri ve jeneratör çaldıkları öne sürülen 3 şüpheli, yaşanan kovalamacanın ardından polis ekiplerince yakalandı.

25 Haziran 2016 11:50 | Kategori:

Şarköy ilçesinden tarım aletleri ve jeneratör çaldıkları iddia edilen 3 kişi, Süleymanpaşa'da yaşanan kovalamacanın ardından polis ekiplerince yakalandı.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri aldıkları istihbarat doğrultusunda, Şarköy'den çiftçilere ait motorlu tarım aletleri ve jeneratör çaldıkları ileri sürülen 4 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kentin giriş ve çıkışlarını tutan ekipler, Süleymanpaşa'ya giriş yapan şüphelilerin kullandığı 34 LR 1820 ve 34 HS 3860 plakalı iki ticari aracı takibe aldı.

Yaşanan kovalamacanın ardından, polis ekiplerinin 34 LR 1820 plakalı aracı Gündoğdu Mahallesi'nde sıkıştırması üzerine araçtan inerek kaçmaya çalışan şüphelilerden biri polis ekiplerince sokak aralarında yakalandı.

Diğer aracı da uygulama noktasında durduran polis ekipleri, araçtaki 2 şüpheliyi gözaltına aldı. 

Kaçan şüphelinin yakalanmasına çalışılıyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI