radyobir
radyobir

Tekstil fabrikasında büyük yangın

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir tekstil fabrikasında gece yarısı başlayan yangına onlarca itfaiye ekibi müdahale etti. Kilometrelerce uzaktan bile görülen yangın, 8 saatlik bir çalışmanın sonucunda kontrol altına alındı.

13 Temmuz 2018 13:49 | Kategori: Yaşam

Edinilen bilgiye göre, yangın Torbalı ilçesi Karakuyu Mahallesi’nde bulunan bir tekstil fabrikasında meydana geldi. Gece saat 02.00 sıralarında çıkan yangın bir anda büyüdü. Tekstil atıklarını elyaf keçeye dönüştüren fabrikanın deposunda ham maddeden kaynaklı çıkan yangın için onlarca itfaiye ekibi sevk edildi. Korku dolu anlar yaşanan yangında alevler metrelerce yüksekliğe ulaştı. 

DUMANLAR KİLOMETRELERCE UZAKLIKTAN GÖRÜLDÜ 

İtfaiye ekipleri, yangını söndürmek için adeta seferber oldu. Kilometrelerce öteden görülen yangın 8 saatlik çalışma sonunda güçlükle söndürüldü. Fabrikada büyük maddi zararın oluştuğu belirtilirken, bölgede söndürme çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI