radyobir
radyobir

TEM'de piknik tüpü paniği

TEM Otoyolu'nun Gaziosmanpaşa mevkiinde yol kenarında bulunan şüpheli bir paket ve piknik tüpü nedeniyle trafiğe kapatılan Otoyolun her iki yönü de yeniden trafiğe açıldı.

02 Mayıs 2016 07:59 | Kategori:

TEM Otoyolu'nun Gaziosmanpaşa mevkiinde, yol kenarına bırakılan şüpheli paket ile pankartın arkasına konulmuş piknik tüpü polisi alarma geçirdi. Ekipler, olay yerinde inceleme yaparken, TEM Otoyolu çift yönlü olarak yaklaşık 10 dakika trafiğe kapatıldı.

Olay saat 16.00 sıralarında TEM Otoyolu'nun Gaziosmanpaşa mevkiinde meydana geldi. Otoyolun Edirne istikametinde, yol kenarına bırakılan şüpheli paket ile pankartın arkasına konulan piknik tüpü polisi alarma geçirdi. Olay yerine zırhlı araçlarla gelen polis ekipleri çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Durum bomba uzmanı ekiplere de bildirildi. Bomba uzmanı ekipler oley yerine gelerek inceleme yaptı.

TEM OTOYOLU ÇİFT YÖNLÜ TRAFİĞE KAPATILDI

Bu arada, ekiplerin incelemesi sırasında TEM Otoyolu yaklaşık 10 dakika süreyle çift yönlü trafiğe kapatıldı. Bu nedenle iki yönde de uzun araç kuyruğu oluştu.
Piknik tüpünü yol kenarından alan polisler, şüpheli paketi de patlatmadan etkisiz hale getirdi.

Polisin incelemesinin ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI