radyobir
radyobir

Tenis'te yıldızlar geçidi!..

Avustralya'nın yıldızları bu yıl İstanbulda. Nisan ayında kadınlarda düzenlenecek İstanbul Cup ve İstanbul Open turnuvalarında son Avustralya Açık finalisti Marin Cilic ve kadınlar şampiyonu Caroline Wozniacki yer alacak.

01 Şubat 2018 13:50 | Güncelleme :01 Şubat 2018 13:56 | Kategori:

Mina ÖZERTAN

İstanbul'da yapılan toplantıya Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Türk Ekonomi Bankası Genel Müdürü Ümit Leblebici, Koza WOS Genel Müdürü ve Turnuvalar Direktörü Yavuz Selek katılırken; 2016 İstanbul Cup şampiyonu Çağla Büyükakçay konuşmacı olarak yer aldı.

"İSTANBUL'A BAYILIYORUM"

23-29 Nisan tarihleri arasında Garanti Kozapark'ta düzenlenecek İstanbul Cup'ta 1 numaralı seri başı şuanki dünya 1 numarası Caroline Wozniacki olacak.Wozniacki bir video bağlantısı ile toplantıya katılırken, İstanbul'a geleceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Danimarkalı tenisçi, " Avustralya'dan Avrupa'ya yeni döndüm. Bu yıla çok iyi bir başlangıç yaptım.İstanbula'a geleceğim için çok heyecanlıyım.2014'te de İstanbul Cup'a katılmış ve şampiyon olmuştum.Bu senede gelip aynı performansı sergilemeyi umuyorum.İstanbul'a bayılıyorum.Gerçekten muhteşem bir şehir.Taraftar muhteşem.Nisan ayında görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

"GERİ DÖNMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Geçen sezonun İstanbul Open şampiyonu Marin Cilic'te 30 Nisan-6 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek turnuvada son şampiyon ünvanıyla bu yıl da boy gösterecek.2018 yılına iyi başlayan, Avustralya Açık'ta final oynayan ve dünya 3 numarasına kadar yükselen Hırvat tenisçi, basın toplantısına canlı bağlantıyla katıldı. Cilic, ""2018 benim için gerçekten olağanüstü başladı Bir kez daha İstanbul’a gelecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyım.Geçen sene İstanbul'dan şampiyonluk kupası ve unutulmaz anılarla ayrılmıştım. Geri dönmek için sabırsızlanıyorum" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI