radyobir
radyobir

Teoman bizi diskoya götür

Türk rock müziğinin sevilen isimlerinden Teoman, önceki gece Jolly Joker Vadistanbul'da sevenleriyle buluştu. Birbirinden güzel parçalarıyla müzikseverleri coşturan ünlü rockçı, kendisini dinlemeye gelen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

04 Kasım 2018 18:31 | Kategori: Magazin

Sevilen şarkılarından "Duş” ile programına başlayan Teoman, daha sonra art arda ‘Papatya’ ‘Aşk Kırıntıları’ ‘Bana Öyle Bakma’ ve ‘Gemiler’ gibi kendisi ile özleşmiş parçalarını  seslendirerek kendisini dinlemeye gelen yaklaşık iki bin kişilik kalabalığı mest etti. Bir hayranının sahne kenarından ''Teoman bizi discoya götür, bir dahada geri getirme'' şeklindeki haykırışına tebessümle karşılık veren başarılı rockçı, ''hiç bana göre değil'' esprisi ile herkesi güldürdü.

Konser boyunca sahnede adım atmadık yer bırakmayan Teoman, programının sonlarına doğru üzerindeki deri montunu çıkartarak "Bu gece ki muhteşem performansınız ile terlettiniz beni. Bazı şarkılarda susup sadece sizi dinleyesim geliyor. İyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum.”diyerek kendisini dinlemeye gelen müzikseverlere sevgi gösterisinde bulunmayı ihmal etmedi. Konserini alkışlar eşliğinde tamamlayan başarılı sanatçı, sevenlerinin yoğun isteği üzerine  tekrar sahneye çıkıp ‘Paramparça’ şarkısını seslendirerek bis yaptı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI