radyobir
radyobir

Teoman soğuik İstanbul akşamını şarkılarıyla ısıttı

Her konserini tıklım tıklım dolduran Teoman, Atlantis Yapım organizasyonuyla düzenlenen 'Vadistanbul Açıkhava Konserleri'nde unutulmaz bir konsere daha imza attı. Birbirinden güzel parçalarıyla sevenlerini coşturan sanatçı, uzun süre ayakta alkışlandı.

01 Ekim 2018 15:37 | Kategori: Magazin

İstanbul’un yeni buluşma noktası Vadistanbul’un modern konser alanı Vadistanbul Festival Alanı’nda, Teoman rüzgarı esti. Muhteşem orkestrasıyla sevenlerini büyüleyen sanatçı, şarkılarını konser alanını dolduran coşkulu dinleyicisi ile birlikte söyledi.

Soğuk İstanbul akşamında sımsıcak şarkılarıyla sevenlerinin içini ısıtan Teoman sahnede ‘Renkli Rüyalar Oteli’, ‘Papatya’, ‘Aşk Kırıntıları’, ‘Bana Öyle Bakma’, ‘Ruhun Sarışın’, ‘Gemiler’ ‘Serseri’, ‘Paramparça’ gibi sevilen şarkılarını seslendirdi

Vadistanbul Festival Alanı’nda binlerce seyirciyi de ayakta coşturan Teoman, sevenlerini adeta müziğe doyurdu.

Kendine özgü tarzı ile her zaman büyük beğeni toplayan şarkıcı, büyülü melodileri ile 7’den 70’e herkesin kalbine dokundu. Sahneye alkış ve çığlıklarla çağırılan Teoman, "Tek Başına Dans” şarkısıyla sonlandırdığı konserde, alkışlar ve ıslıklarla yeniden sahneye çağırılarak "Paramparça” şarkısını seslendirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI