radyobir
radyobir

Terim: "Derbiyi unutun, Avrupa'ya bakalım"

Fatih Terim, geçtiğimiz hafta oynanan olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden sonra oyuncularını Schalke maçına hazırlıyor. Terim: "Derbiyi telafi edecek çok maç oynayacağız. Artık bu karşılaşmayı unutun. Schalke'yi yenip, yeni bir başlangıç yapalım ve Avrupa'da yolumuzu açalım." sözleriyle oyuncularını motive ediyor

05 Kasım 2018 14:03 | Kategori:

Olaylı derbinin ardından soyunma odasındaki konuşmayı kısa kesen ve "2-0’dan sonraki oyun bize yakışmadı. Schalke maçında kendinizi affettirin” diyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, motivasyon turlarını hızlandırdı.

2-2’lik skor takım üzerinde olumsuz bir hava yaratırken, Terim kritik Schalke sınavı öncesi kara bulutları dağıtmaya çalışıyor.

Almanya’daki maçın telafisinin olmadığına dikkat çeken İmparator, "Ligdeki derbinin telafisi var. Daha çok maç oynayacağız. Ancak Schalke sınavı çok kritik. Kazanırsak, ipler bizim elimize geçer. Salı günü hem yeni bir başlangıç yapalım hem de Avrupa’da yolumuzu açalım” ifadelerini kullandı.

3 MAÇ 3 GALİBİYET...

Ligde Bursa, Malatya ve Fenerbahçe maçlarında galibiyet alamayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde ise evinde oynadığı Schalke karşılaşmasından beraberlikle ayrıldı.

Takımın kazanma alışkanlığını yitirmesinden korkan Terim, milli araya kadarki 3 maçta 3 galibiyet hedefliyor. Cim Bom, Schalke’nin ardından Kayseri ve Konya ile oynayacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI