radyobir
radyobir

Terim'in derdi sakatlar!..

Galatasaray bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde çok kritik bir maça çıkacak.

24 Ekim 2018 10:55 | Kategori:

Sarı kırmızılı takımda önemli eksikler var. Fernando, Feghouli, Serdar Aziz, Onyekuru ve Emre Akbaba bu akşam Alman ekibine karşı forma giyemeyecek. Ancak, Fatih Terim kilit ismini buldu...

Taraftarın bu sezon çok eleştirdiği ve sık sık protesto edilen Belhanda, Galatasaray'ın kilit adamı olacak. Terim tüm planlarını onun üzerine kurdu... İşte sarı kırmızılıların bu akşam sahada olması beklenen muhtemel ilk 11'i...

MUSLERA - Dile kolay, Uruguaylı eldiven 7.5 yıldır Galatasaray forması giyiyor. Tecrübesi, kalitesi, kişiliğiyle takımın savunmadaki en büyük güvencesi. Yine ona çok iş düşecek.

LINNES - Artık Mariano’nun 1 adım önünde. Çabukluğu ve soğukkanlı oyunu onu sağ bekteki ilk tercih haline getirdi. Karşısında oynama ihtimali bulunan Konoplyanka’yı durdurabilir.

MAICON - Mevcut kadroda en fazla Şampiyonlar Ligi deneyimine sahip isimlerin başını çekiyor. Uth, Burgstaller ve Embolo gibi etkili hücumculara karşı fizik avantajını kullanacak.

OZAN KABAK - serdar’ın yokluğunda stoperde o oynayacak gibi görünüyor. Henüz 18 yaşında ve hata kaldırmayan bir pozisyonda görev alacak. Ceza sahasında yapacağı her hamle çok kritik.

NAGATOMO - Takımda oyun zekası en yüksek isimlerden. Ancak skora da katkı yapması gerekiyor. Süper Kupa’daki asisti dışında varlık gösteremedi. Kontralarda geriye çabuk dönmeli.

NDİAYE - Aslan onun yokluğunu Porto deplasmanında çok hisetti. Bugün takımın orta alandaki dinamosu olacak. Onun hücum ve savunma temposu, takımın da temposunu belirleyecek.

DONK - Fernando’nun boşluğunu doldurmaya çalışacak. Sakatlığını atlattı, fizik gücü yerinde. Sahada kolay kart gösteren bir hakem var, ikili mücadelelerde dikkatli olmalı.

RODRİGUES - Çok formsuz, ama rakip için büyük tehlike. Karşısındaki Caligiuri, onu durdurabilecek bir isim değil. Eğer aklını tamamen sahaya verirse maçın en etkili ismi olabilir.

BELHANDA - Varlığı ayrı, yokluğu ayrı dert. Galatasaray’ın 10 numarası, bir sezonda 9 maça çıkıp tek bir gol dahi atamıyorsa, orada bir sorun var demektir. Yine de hücumda ona çok ihtiyaç var.

SİNAN GÜMÜŞ - Verilen şansları kullanamadı. Sakatlıklar sayesinde yine 11’de. Yeni kontrat istiyorsa, yeteneklerinin ve sol ayağının hakkını vermeli. Mendyl’ye karşı işi kolay değil.

EREN DERDİYOK - Geçen sezon takımdaki varlığı tartışılırken, bu sezon alternatifsiz, vazgeçilmez isim haline geldi. 10 maçta 6 golü var, fizik avantajı onu bu maçta gole yaklaştırabilir.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI