radyobir
radyobir

Terör uzmanları Minsk'te buluşacak

Belarus Devlet Güvenlik Komitesi tarafından yapılan açıklamada, ülkenin başkenti Minsk'te gerçekleştirilecek olan Uluslararası Terörle Mücadele Konferansı'nın bu hafta düzenleneceği bilgisi verildi.

30 Ekim 2014 16:45 | Güncelleme :31 Ekim 2014 10:00 | Kategori: Dünya

Kurumun Basın Dairesi tarafından yapılan açıklamada, ‘‘Belarus Devlet Güvenlik Komitesi tarafından düzenlenecek olan ‘‘Terörizmle mücadelede devlet, toplum ve iş dünyası ortaklığı’’ konulu Uluslararası Terörle Mücadele Konferansı 31 Ekim tarihinde Belarus Ulusal Bilimler Akademisi’nde gerçekleştirilecektir’’ denildi.
Düzenlenecek olan konferansa Kolektif Güvenlik Anlaşması Örgütü, BDT Terörle Mücadele Dairesi ve AGİT temsilcilerinin yanı sıra, Rusya, Kazakistan, Ukrayna, Çin, Endonezya, Nijerya, Belçika, Fransa ve diğer devletlerden gelen resmi temsilciler ve diplomatik misyon üyeleri de katılacak. Dev organizasyona ev sahipliği yapan Belarus ise konferansta üst düzey devlet yöneticileri ve siyasal parti, çeşitli dini organizasyon, STK, basın, bankacılık ve iş dünyası, enerji, taşımacılık ve ticaret sektörü temsilcileri tarafından temsil edilecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI