radyobir
radyobir

Teröre ağır darbe!..

'Zeytin Dalı' harekâtının 8'inci gününde Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) stratejik öneme sahip olan Hatay'ın Reyhanlı ilçesinin karşısına düşen Ali Bekki köyünü ele geçirdi. Terör örgütü PYD-PKK'nın eğitim kampının da bulunduğu köydeki çatışmalarda 10 teröristin öldürüldüğü bildirildi. TSK'dan bu sabah yapılan açıklamaya göre gece devam eden operasyonlarda 37 terörist etkisiz hale getirildi. Harekatın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 484 oldu. Burseya Dağı'nda bu sabah Mehmetçik ve ÖSO ile teröristler arasında çatışmalar yaşanıyor.

28 Ocak 2018 10:15 | Kategori: Terör

TSK'dan bu sabah yapılan açıklamaya göre Hava Kuvvetleri tarafından gece süresince gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah mevzii olarak kullanılan hedefler imha edildi. Harekâta katılan 7 uçak emniyetle üslerine döndü. Gece sürecisinde 37 terörist etkisiz hale getirildi. Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 484 oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve ÖSO ile terör örgütü PYD/PKK arasında Afrin'in kuzeydoğusundaki stratejik Burseya Dağı'nda şiddetli çatışmalar başladı. Bölgedeki AA muhabirlerinin bildirdiğine göre, TSK ve ÖSO ile PYD/PKK arasında Burseya Dağı'nda yoğun çatışmalar yaşanıyor. Terör örgütü, Burseya Dağı'nın hem Kilis il merkezi hem de muhaliflerin kontrolündeki Azez'e bakan konumu sayesinde bu bölgelerdeki sivilleri havan, top ve füze saldırılarıyla hedef alıyor. Burseya Dağı'nın büyük bölümü teröristlerden temizlenmiş, terör örgütü Burseya Dağı'nın Afrin'e bakan yamaçlarına çekilmişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI