radyobir
radyobir

Askeri tersanede yangın çıktı

İstanbul Pendik'te bulunan Tersane Komutanlığında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

27 Ekim 2018 11:45 | Güncelleme :27 Ekim 2018 13:14 | Kategori: Yaşam

İstanbul Pendik’te bulunan Tersane Komutanlığında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonucunda kontrol altına alındı. Yangında can kaybı yaşanmadı. 

Pendik’te bulunan Tersane Komutanlığında henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Olay yerine Pendik’in yanı sıra Kartal ve Tuzla ilçelerinden de çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin ve polis ekiplerinin de hazır bulunduğu yangında can kaybı yaşanmadı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren söndürme çalışmalarının ardından kontrol altına alındı.

 
Ekipler, soğutma çalışmalarına devam ediyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI