radyobir
radyobir

Tescilli güzelden Aura sürprizi

Miss Fashion TV 2020 Turkey birincisi Elif Yılmaz, Miss & Mr Fashion TV Turkey 2021 finalinde tacını devretti. Yılmaz gecede bir sürprize de imza attı, Sinem Yeşilyurt ve Asuman Genç'le kurduğu Aura isimli grubuyla ilk kez sahneye çıktı. "Firar" adlı şarkılarını seslendiren grup büyük beğeni topladı.

13 Ağustos 2021 18:36 | Kategori: Magazin

Oyunculuk ve sunuculuğun ardından sürpriz bir projeyle şarkıcılığa soyunan tescilli güzel Elif Yılmaz, "Aura” isimli müzik grubuyla ilk kez Miss & Mr Fashion TV Turkey 2021 finalinde sahneye çıktı. Miss Fashion TV 2020 Turkey birincisi olan Yılmaz, gecede hem tacını devretti hem de şarkıcılık kariyerinin startını verdi.

GECENİN YILDIZI

Elif Yılmaz’ın Sinem Yeşilyurt ve Asuman Genç’le birlikte kurduğu Aura grubu, Oligark İstanbul’da yapılan final gecesinde ilk şarkıları "Firar”ı seslendirdi. Güzellikleriyle dikkat çeken üç kadın, hem şarkıları hem de performanslarıyla geceye damga vurdu. Söz ve müziği Emre Şakar’a, aranjesi dünyaca ünlü DJ Burak Yeter’e ait şarkı büyük beğeni topladı. Modacı Cihan Nacar’ın imzasını taşıyan yeşil bir elbiseyle seyircilerin karşısına çıkan Elif Yılmaz, bu sürpriziyle gecenin yıldızı oldu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI