radyobir
radyobir

Tesettür modasına uygun kıyafetler

Tesettüre uygun olan birçok kıyafet bulunur. Tesettürlü kıyafetler; renk, model, tasarım, kategori bakımından oldukça çeşitlidir. Bu çeşitli kıyafetler arasından kombinler oluşturulabilmektedir.

22 Aralık 2018 02:52 | Güncelleme :22 Aralık 2018 19:58 | Kategori: Yaşam

Yazlık veya kışlık olarak pek çok tesettürlü giysi bulunur. Bunların her biri farklı tasarımlara sahip olabilmektedir. Tesettürlü kıyafetler geniş bir alan için kullanıma sunulmuştur. Böylece ürün çeşitliliği bakımından çok zengindir.Montlar, abiyeler, elbiseler, pantolonlar, etekler, trikolar ve benzeri birçok tesettürlü kıyafet seçeneği vardır. Bu kıyafetler hem kaliteleri ile hem de şık tasarımları ile oldukça ilgi çekici olmaktadır.

Tesettürlü Kıyafetler İçin Kombin Seçenekleri

Tesettürlü kıyafetler birçok farklı şekilde kombinlenebilir. Bu kombinler yazlık ya da kışlık olabilmektedir. Abiye ve benzeri tesettürlü elbiseler, topuklu ayakkabı ve çantalar ile kombinlenebilir. Bu kombin özel günlerde ve davetlerde kullanıma çok uygundur. Kombine uygun bir başörtüsü seçimi ile de hem şık hem de kaliteli bir görüntü yansıtılır. Çantanın küçük olması, elbiseyi daha da iyi gösterir. Abiye ve benzeri elbiselerde küçük çantaların kullanımı daha şık olmaktadır. Ancak elbiseye uygun renkte büyük bir çanta kullanımı da yapılabilir.

Triko gibi kıyafetler ise hem sade hem de desenli ve işlemeli modellere sahiptir. Pantolonlar ile kullanımı oldukça şık olmaktadır. Sade triko modelleri, kolye gibi bir aksesuarla daha şık olabilir. Desenli ve işlemeli trikolarda ise koyu renk bir pantolon kullanımı daha iyi olmaktadır. Böylece triko ön plana çıkarak şıklığını yansıtır. Tesettüre uygun etek ve gömlek modellerinin kombini de çok estetiktir. Birbirinden şık gömlekler ve etekler birlikte iyi bir bütün oluşturur. Zıt ve canlı renklerin kullanımı bu kombinler için çok yararlı olur. Aynı zamanda etek yerine kumaş veya kot pantolon kullanımı yapılabilir. Gömlek ve pantolon kombini her alanda kullanıma uygundur. Kaban ve mantolar ise pantolonlar ile birlikte kış için estetik bir kombin olmaktadır.

Tesettür modasına uygun kombin yapılırken tamamlayıcı kıyafetler seçmek önemlidir. Bununla birlikte renk uyumuna da dikkat edilmesi gerekir. Sade ve aynı renkler birbirlerine çok uyumludur. Ancak daha renkli giyinmeyi sevenler, tesettürlü kıyafetlerde zıt renklerin uyumundan faydalanabilir. Sade kombinler, aksesuarlar ile desteklendiği takdirde çok zarif durmaktadır. Tesettürlü kıyafetlerin birçok sade modeli bulunmaktadır ve kolye gibi aksesuarların kullanımına çok müsaittir. Ayakkabı seçimini de iyi yapmak gerekir. Uzun elbiselerde topuklu ayakkabı kullanımı şık durmaktadır. Pantolonlarda ise normal ayakkabılar ve botlar ile daha iyi bir kombin sağlanır.

Tesettüre Uygun Olan Kıyafetler Seçilirken Dikkat Edilmesi Gereken Özellikler

Tesettürlü kıyafetler tercih edilirken birtakım özelliklere dikkat edilir. Öncelikle kıyafet tesettürün gerektirdiği şekilde tasarlanmış olmalıdır. Bununla birlikte kumaşı kaliteli ve rahat bir yapıya sahip olmalıdır. Böylece konforlu bir kullanım yapılabilir. Tasarım bakımından da ilgi çekici olmalıdır. Şık tasarıma sahip ürünler olarak kullanıma sunulmalıdır. Ayrıca hem model hem de renk bakımından birçok seçeneğe sahip olmalıdır. Bu sayede kişisel zevkler doğrultusunda seçim yapılır. Bütün bu özelliklere sahip olan tesettürlü kıyafetler hem kaliteli de kullanışlı olmaktadır.

Tesettürlü Elbiselerin Konforlu Kullanımı Ve Kalitesi

Tesettürlü kıyafetler kumaşları sayesinde vücudu rahatsız etmez. Aynı zamanda yumuşak bir kumaşa sahip olması sayesinde çok konforlu bir kullanım sunar. Gün boyu kullanıma uygun rahat ve kullanışlı tesettürlü kıyafetler fazlasıyla tercih edilmektedir. Tasarımı ve şıklığı ile kalitesini yansıtan kıyafetler oldukça iyi kombinler ile kullanılabilmektedir. Şık, kaliteli ve konforlu tesettürlü kıyafetler için http://www.modamerve.comsitesini ziyaret edebilir ve uygun fiyatlar ile istediğinize sahip olabilirsiniz.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI