radyobir
radyobir

THY 'Avrupa'nın En İyi Havayolu' ödülünü aldı

THY tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, önceki 4 yılda olduğu gibi bu yıl da Skytrax Yolcu Tercih Ödülleri'nde "Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi" unvanını almaya hak kazandı. Şirket ayrıca, "Dünyanın En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu", "Dünyanın En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı" ve "Güney Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi" ödüllerine de layık görüldü.

17 Haziran 2015 11:56 | Kategori:

İkram ve aktivite konseptinden ambiyansına kadar her detayıyla rağbet gören Turkish Airlines Lounge Istanbul, THY'ye dünya sıralamasında "En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu" ödülünü kazandırdı.

İKRAM KONSEPTİ

Turkish Airlines Lounge Istanbul ayrıca, yolcularının beğenisine sunduğu farklı ve zengin ikram hizmetiyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da "En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı" ödülünün alınmasını sağladı. Turkish DO & CO tarafından hazırlanan gerek uçak içi, gerek özel yolcu salonunda yolculara takdim edilen ikram konsepti de bu başarının elde edilmesine katkıda bulundu.

Ödüller, bugün Paris'te düzenlenen bir törenle Skytrax Üst Yöneticisi (CEO) Edward Plaisted tarafından THY Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil'e takdim edildi.

SKYTRAX YOLCU TERCİH ÖDÜLLERİ

Skytrax Yolcu Tercih Ödülleri, küresel havacılığın farklı alanları üzerinde geliştirilen araştırmaları ticari kaygılardan bağımsız olarak gerçekleştirirken, performansı esas alarak her yıl havayolu şirketlerini ödüllendiriyor.

THY, 2007 yılında Skytrax tarafından yapılan denetlemeler sonucunda, yolcu memnuniyeti ve yüksek kalite odaklı geliştirdiği yenilikçi hizmet anlayışı sayesinde 4 yıldız almaya hak kazanmıştı. Şirket, halihazırda 4 yıldızlı havayolu şirketi unvanını muhafaza ederken, bu yıl kazandığı ödüllerle havayolu yolcuları nezdinde tercih edilme başarısını bir kez daha tescillemiş oldu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI