radyobir
radyobir

Ticarete atılmayı düşünüyor

Şu sıralar gelen dizi projelerini okuyarak değerlendiren Neslihan Atagül, hayalinde Joker gibi sıradışı bir karakteri oynamanın olduğunu söyledi.

23 Aralık 2018 16:19 | Kategori: Magazin

Neslihan Atagül, Nişantaşı’nda açılışına katıldığı lokmacının sanıldığı gibi kendisinin değil, ağabeyinin işleteceğini söyledi.

Açılış sırasında basın mensuplarına poz veren ünlü oyuncu, ayaküstü soruları yanıtladı. Lokmacının ağabeyi ve ortağının işleteceğini kendisinin de açılışa destek olmaya geldiğini söyleyen Atagül, "Ticarete ileride atılmayı düşünüyorum henüz sırası mı değil mi ondan emin değilim? Benim şu an tek konsantrasyonum oyunculuk” dedi.

"Size klişe cevap olacak ama okuduğum bazı projeler var" diyen oyuncu, "Oynamayı hayal ettiğiniz ne var?” sorusuna "Mesela daha önce çekilmiş ve oynamak istediğim bir şey var mı derseniz. Mother filmindeki ‘Mother’ı ve ‘Joker’i oynamak isterdim” cevabını verdi.  

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI