radyobir
radyobir

Tiote sakat mı çıktı!..

Galatasaray'ın ön libero transferi için İstanbul'a getirdiği Cheick Tiote'nin sağlık kontrolünde sorunlar çıktığı ve yeni bir inceleme yapıldığı öğrenildi.

29 Ağustos 2016 15:32 | Kategori:

Sarı kırmızılı kulübün sağlık sponsoru olan hastanede yapılan kontrollerde Fildişi Sahilli yıldızın sol dış menisküsünde problem olduğu ve sol bacağının sağ bacağına göre kuvvetsiz olduğu iddia edildi.

Ancak edinilen bilgiye göre Tiote az önce Medical Park Bahçelievler Hastanesinde sağlık kontrolüne girdi. Kontrollerde Galatasaray Kulübü doktorları da hazır bulundu. Nijeryalı oyuncunun kesin sonuçları akşam saatlerinde çıkacak. Galatasaray'ın her konuda anlaşma sağladığı Tiote'nin sağlık kontrollerinde herhangi bir sorun çıkmadığı takdirde resmi imzalar atılacak. Aynı sorunlarla tekrar karşılaşıldığı takdirde ise transferden vazgeçilecek.

DİARRA TRANSFERİ YİNE GÜNDEMDE

Tiote'nin sağlık raporuna göre hareket edecek olan Galatasaray'da Lassana Diarra transferinin yeniden ağırlık kazanması bekleniyor. Diarra'nın transferi için Lokomotif Moskova'nın alacağı tazminatın yanı sıra geçen yıl formasını giydiği Marsilya Kulübü'nün de bonservis ücreti istemesi bu transferi de zora sokmuştu. Lassana Diarra'nın transferindeki artan maliyet yüzünden sıkıntı yaşayan Sarı Kırmızılı yöneticiler de Tiote'nin transferini can simidi gibi sarılmıştı. Ancak transferin bitimine 2 gün kala Galatasaray'ın ön libero transferinin ne olacağı içinden çıkılmaz bir hal aldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI