radyobir
radyobir

TIR ile otomobil çarpıştı: 5 ölü

Erzincan'da, tır ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

30 Ağustos 2015 08:28 | Kategori:

Erzincan'da, tır ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Erzincan-Sivas karayolunun 20'nci kilometresinde Erzurum'dan İstanbul'a kurbanlık büyükbaş hayvan götüren Mehmet Bezir Öncü yönetimindeki 33 BEL 20 plakalı tır ile karşı yönden gelen Hakan Ayluç Tarhan'ın kullandığı 33 UJ 841 plakalı otomobil  çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki istinat duvarına çarptı. Otomobilde sıkışanlar, Erzincan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından çıkarıldı.

Kazada Hayrettin Birdal (66) ile kimlikleri henüz belirlenemeyen 3 kişi olay yerinde, 3 yaşında bir çocuk ise kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü Hakan Ayluç Tarhan ile kimliği belirlenemeyen bir kişi, Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI