radyobir
radyobir

Tolgay Arslan ipleri kopardı

Beşiktaş'ın kadro dışı bırakıp, daha sonra affettiği Tolgay Arslan, alacaklarından vazgeçip bonservisini almak istiyor.

31 Aralık 2018 13:05 | Kategori:

F.Bahçe’nin takas önerilerini reddeden siyah beyazlılar para için pazarlığa hazır.

Ara transferde tüm kulüplerde sıcak gelişmeler yaşanırken, Fenerbahçe’nin gündemindeki Beşiktaşlı Tolgay Arslan konusunda henüz net bir adım atılabilmiş değil. Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe’nin Şener ve Ozan Tufan ile takas tekliflerine olumsuz yaklaşırken, bu transfer için bonservis ücreti almak istiyor.

Siyah beyazlılar, bu nedenle daha önce kadro dışı bıraktığı oyuncuyu, geçtiğimiz günlerde yeniden kadroya dahil etti. Beşiktaş’ın ne kadar bonservis ücreti talep ettiği kesinleşmezken, bu konuda kulüpler arasında yapılacak pazarlığın belirleyici olacağı belirtiliyor.

"ANLAYIŞ BEKLİYORUM"

Fenerbahçe cephesi, transferi bu aşamada akışına bırakıp gelişmeleri izlerken, Tolgay’ın kendi istek ve çabasının nasıl sonuç vereceğini bekliyor. Yıldız oyuncu, Beşiktaş yönetimine, kulüpten alacaklarını bırakarak bonservisini almak istediğini iletti ve yanıt bekliyor. Beşiktaş yönetimi, ya bu talebi kabul edecek ya da baştan beri düşündüğü gibi uygun bir bonservis ücreti karşılığında transfere yeşil ışık yakacak. Öte yandan, Tolgay’ın, yakın çevresine transfer konusunda, "Fenerbahçe’ye gitmek istiyorum. Bunu herkes biliyor. Beşiktaş’tan anlayış bekliyorum” dediği öğrenildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI