radyobir
radyobir

Trabzon'a kötü haber...

Trabzonspor Kulübü, Beşiktaş'la oynanan maçta sakatlanan kaptan Jose Sosa ve Zargo Toure'nin sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı. Sosa'nın 4 ile 6 hafta, Toure'nin ise 2-3 hafta sonra çalışmalara başlayacağı bildirildi.

18 Aralık 2018 12:01 | Kategori:

Trabzonspor'da sakatlığı bulunan futbolculardan Arjantinli Jose Sosa'nın 4-6, Senegalli Zargo Toure'nin ise 2-3 hafta takımla çalışmalara katılamayacağı bildirildi.

Sağlık kurulu başkanı Yaşar Kibar Güven, bordo-mavili kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynanan maçta sakatlanan takım kaptanı Jose Sosa ve Zargo Toure'nin sağlık durumlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Güven, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sosa ve Toure'nin yapılan fiziki muayeneleri ve çekilen MR sonuçları değerlendirildiğinde, Sosa'nın sol bacak kas grubunda (kalf) ikinci derece yaralanma tespit edildi. Sosa, 4 ile 6 hafta arası takımla çalışmalara katılamayacak. Toure'nin ise sol ön uyluk (quadriceps) kasında birinci derece kas yaralanması saptandı. Bu oyuncumuzun da yaklaşık 2-3 hafta sonra çalışmalara başlamasını öngörmekteyiz."

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI