radyobir
radyobir

Trabzon Denizli'ye teklif mi götürdü?..

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun transfer teklifinde bulunduğu öne sürülen teknik direktör Mustafa Denizli, büyük yankı yaratan bu iddia sonrası ilk kez konuştu.

12 Kasım 2015 13:22 | Kategori:

Trabzonspor'da, teknik direktör Şota Arveladze'nin görevden alınmasının ardından, gözler Mustafa Denizli'ye çevrildi. Bunun sebebi ise, bazı medya organlarında bordo mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, tecrübeli teknik adama transfer teklifinde bulunduğu yönündeki iddialardı.

Büyük yankı yaratan bu iddiayı Mustafa Denizli'nin bizzat kendisine sorduk. Denizli, konu ile ilgili spekülasyonlara şu cevabı verdi:

"Bu konuyla ilgili herhangi bir kimseyle görüşmem olmamıştır."

Denizli'nin açıklamaları aynen bu şekilde. Ama ilerleyen günlerde neler olur, Trabzonspor Yönetim Kurulu'ndan bir teklif gelir mi, onu zaman gösterecek...

3 BÜYÜK KULÜBÜ ŞAMPİYON YAPAN TEK TEKNİK DİREKTÖR

3 büyük kulübü de şampiyon yapan tek teknik direktör olarak Türk futbol tarihine geçen Mustafa Denizli, 1987 yılında başlayan teknik adamlık kariyerinde Türkiye'den Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Kocaelispor, Manisaspor, Çaykur Rizespor, Almanya'dan Alemannia Aachen, İran'dan PAS ve Persepolis takımlarını çalıştırdı. 66 yaşındaki Denizli, 17 yıl süren futbolculuk kariyerinin 16 yılını Altay'da, son 1 yılını ise Galatasaray'da geçirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI