radyobir
radyobir

Trafik katliamı: 5 ölü, 3 yaralı!..

Nizip ilçesinde minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu üçü aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden minibüs sürücüsünün, aynı kazada ölen annesini kent merkezindeki hastaneye götürdüğü öğrenildi.

05 Aralık 2017 10:35 | Kategori:

Gaziantep'in Nizip ilçesinde minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu 5 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı. 

Ali Kartal (37) yönetimindeki 27 YD 478 plakalı minibüs, Nizip-Gaziantep karayolunun 3. kilometresinde Şaban Arık (57) idaresindeki 46 P 6254 plakalı kamyonetle çarpıştı. 



Kazada araç sürücüleri ile minibüsteki Saliha (75) ve Mehmet Kartal (80) ile kimliği belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti. Kamyonetteki Yaşar Katırcıoğlu (57) ile Suriye uyruklu Amar İbrahim (28) ve Yusuf Şehmuz (26) yaralandı. 

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Minibüs sürücüsü Ali Kartal'ın, hasta olan annesi Saliha Kartal'ı, babası Mehmet Kartal ile kent merkezindeki hastaneye götürmek üzere yola çıktığı öğrenildi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI