radyobir
radyobir

Trafo patladı, mahalle karardı

İstanbul Güngören'de meydana gelen trafo patlaması nedeniyle bir mahalle karanlığa büründü.

30 Ocak 2018 08:26 | Güncelleme :30 Ocak 2018 11:26 | Kategori: Yaşam

Olay, Güngören Maraşal Çakmak Mahallesi Birsel Sokak üzerinde bulunan bir binanın bodrum katındaki trafoda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı trafoda patlamalar olmaya başladı. Patlama seslerinin ardından mahallede elektrikler kesildi. Durumu gören vatandaşlar hemen itfaiye, polis ve elektrik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangın olup olmadığını kontrol etti. Elektrik ekipleri de trafoda gerekli çalışmayı yaptı.

"BİR YILIN İÇERİSİNDE 5-6 KEZ PATLADI”

Apartman sakinlerinden Münzile Korkmaz, "15 günde, ayda bir trafo patlıyor. Korkudan evlerimizde rahat oturamıyoruz. Yangın çıkıyor, itfaiye geliyor. Çocuklar rezil oldu, gece yarısında sokaklarda. Bunun bir an önce çaresine baksınlar. Bir yılın içerisinde 5-6 kez patladı. Şuan elektriksiz kaldık. Elektrikler yok, bütün mahallede” ifadelerini kullandı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI