radyobir
radyobir

Trezeguet imzayı atıyor

Galatasaray, uzun süredir peşinden koştuğu Kasımpaşalı Trezeguet'nin transferinde mutlu sona çok yakın. Fransız basını, oyuncunun Sarı Kırmızılı ekibe imza atmasının an meselesi olduğunu yazdı.

15 Temmuz 2018 14:15 | Kategori:

Gelecek sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Galatasaray, uzun bir süredir Kasımpaşalı Mahmoud Hassan Trezeguet'nin peşinden koşuyordu.

Sözleşmesinde 5 milyon euroluk bir serbest kalma maddesi bulunan Mısırlı yıldız, kısa süre önce Slavia Prag için sağlık kontrolünden geçmişti.

Ne var ki Çekya kulübü serbest kalma ücretini zamanında yatırmayınca transfer suya düşmüş ve oyuncu yeniden Kasımpaşa'ya dönmüştü.
 
Trezeguet, olayın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullanmıştı:
 
"Hâlâ Kasımpaşa'nın oyuncusuyum. Kalacağım ya da gideceğim konusunda net bir şey söyleyemem ancak bütün seçeneklere kapım açık."
 
23 yaşındaki sol kanat oyuncusu yeniden Kasımpaşa'yla idmanlara başlarken Fransız basınından Mısırlı yıldızla ilgili flaş bir haber geldi.

Ülkede yayım yapan dünyaca ünlü futbol dergisi France Football'ün internet sitesi, Trezeguet'nin Galatasaray'a imza atmasının an meselesi olduğunu yazdı.

Haberde Sarı Kırmızılılar'ın yıldız ismin transferi konusunda ısrarcı olduğu belirtilirken görüşmelerde büyük aşama kaydedildiği vurgulandı.

Site, Trezeguet'nin Olimpik Marsilya'dansa Cim Bom'a çok daha yakın olduğunun altını çizdi.

Mısır Milli Takımı'nın Dünya Kupası'nda oynadığı 3 maçta da forma giyen Kasımpaşalı futbolcu, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de de çok iyi bir performans sergilemişti.

Trezeguet, geride kalan sezonda takımıyla 33 maça çıkmış ve 16 gol, 8 asist kaydetmişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI